Den här dagen hade jag aldrig någonsin kunnat drömma om att jag skulle få, UPPLEVA…

Det ÄR verkligen STÖRST AV ALLT, det som hände i mitt författar skapande idag!

Min debut inom shangern kriminalroman/deckare

Aldrig någonsin hade jag kunnat drömma om att ens nämnas i samma sammanhang eller mening som honom. Nej, jag har inte ens drömt om det!

För mig är han gud själv inom denna shanger som jag gett mig in i. Han är för mig TOP OF THE TOP. En mycket stor förebild.

Stieg Larsson

Jag är oerhört tacksam, mycket stolt och glad över alla recensioner och omdömen som i stort sätt dagligen inkommer till förlaget från bokälskande läsare och BOK_bloggare. Här nedan kommer ett axplock av det som finns att läsa i sin helhet på förlaget sida HÄR

Klicka på bilderna så går det lättare att läsa.

Så återigen till det som hände idag, som för mig är helt overkligt. Jag nämndes inte bara i samma sammanhang, jag nämndes i samma mening som ”honom”… och jag anses som snäppet bättre!

Johanna är en stor läsare och en person som är rak, ärlig och fjäskar aldrig!

Då jag skrev och tackade för hennes ord om mig och min kriminalroman fick jag följande svar:

Det är min personliga åsikt och jag tycker Stieg är fantastisk författare, men kattstryparen rum 419 är enligt mig snäppet vassare och därmed din prestation som författare med!

Det kanske låter som smicker men det är min bestämda åsikt.
Varsågod Stefan du har förtjänat det 😁

Hela eftermiddagen och kvällen har jag bara suttit och försökt att ta in detta, nypt mig i armen, skrattat, gråtit och blivit skrämd… Skrämd över hur ska jag kunna toppa det här?

Nu när jag sitter i min fåtölj i skrivarlyan och skriver detta inlägg känner jag bara lugnet, glädjen och stoltheten över mig själv och det jag åstadkommit. Korkade upp en väl kyld champagne, som jag fick av min advokat på bokreleasen, njuter bubblorna, äter lite laktrits.

Det kunde knappast bli bättre än så här…

DET KAN FAN INTE BLI BÄTTRE ÄN SÅ!!!

Läs samtliga utlagda receptioner och omdömen i sin helhet på förlaget sida HÄR

/Stefan/

STEFANDI-OMNIA.COM