Lovorden tar aldrig slut…

Recension av

DECKARBOKHYLLAN

Kattstryparen: rum 419 är en riktig bladvändare. Handlingen är grym, väldigt rå och välskriven. Den börjar bra och fortsätter att vara lika bra genom hela boken. Jag fastnade direkt när jag började läsa och kunde inte lägga undan boken för man vill bara veta vad som kommer hända på nästa sida. Det är den misstänkte mördarens liv från barndom till vuxen ålder man får följa.

Hon är ingen lätt karaktär att tycka om kan jag säga, det finns nog inte ett vänligt ord om henne i den här boken och allt hon gör får mig att tappa hakan flera gånger.

Det går ganska snabbt att ta sig igenom det stora sidantalet eftersom man drivs framåt av lättlästa kapitel och en skum fascination för hur mycket en människa kan hitta på att göra mot andra människor!

En väldigt spännande kriminalroman där miljö och karaktärer är väldigt bra beskrivna. Boken är verklighetsbaserad och det märks verkligen hur mycket arbete författaren lagt ner på den här boken under de sex år han jobbat med den!

Detta var verkligen en otroligt bra debut och det var verkligen en spännande resa i verkligheten! Det ska bli spännande att läsa fler böcker av den här författaren och av mig får boken 5 av 5 möjliga ➕

Deckarbokhyllan

Jag är evigt tacksam för mottagandet av min kriminalroman.

STEFANDI-OMNIA.COM