Ett litet tips till dig som vill köpa och läsa pappersformat av Kattstryparen Rum 419…

Eftersom jag och förlaget bestämt oss för att helt satsa på digitala utgåvor av mina böcker såsom e-bok och ljudbok, kommer inte fler upplagor av KATTSTRYPAREN Rum 419 att tryckas upp. Detta medför att det från nu finns begränsat antal pappersformat att köpa ute på marknaden.

Signerade inbundna exemplar finns ett femtiotal exemplar kvar av att beställa hos EAST Förlag HÄR

Storpocket och inbundna upplagor som inte är signerade köps hos Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln eller anna välsorterad bokhandel i Sverige

Så med tanke på att boken kommer bli film är jag övertygad om att inom kort kommer det inte gå att få tag i pappersformatet av boken. Vilket är glädjande för mig och förlaget att boken säljer slut. Eftersom den kommer som ljudbok och e-bok och då finns tillgänglig i obegränsad upplaga och även ska översättas till engelska, vilket gör att i stort sätt kan och kommer den att kunna läsas över hela världen👍

Framtiden för mina böcker och EAST Förlag är en digital spridning i världen
KRIMINALROMANSERIEN
Längs vägen dör vänskapen

Det är just nu väldigt mycket som ska beslutas om det som ska skapas i framtiden, dock är det klart med att pappersformat på böcker kommer jag inte ge ut. Det jag förlorar i försäljning på detta i Sverige räknar jag med att ta igen flerfaldigt på genom utgivning med översättning till engelska och då inte bara Kattstryparen utan så också serien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN. Utgivna som e-bok och tillgänglighet över hela världen.

Så du som föredrar att läsa pappersformat av böcker, passa på redan nu att köpa ditt exemplar av kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419 i formatet inbundet eller storpocket. Gå in på eastforlag.com så hittar du till platsen att köpa boken.

STEFANDI-OMNIA.COM