Nu planeras det för fyra år frammåt…

Fyra år av planering för utgivning av fem böcker i serien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN är det som jag idag jobbar med. Att kunna bibehålla spänningen, intresset och viljan att läsaren hela serien vill läsa nästa bok och nästa efter den. Det är en konst i sig att kunna hålla den delen levande längs hela vägen.

LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN

Inte bara utgivnings planen som planeras, de fem separata boktitlarna ska få sina namn, episod 1, 3 och 5 har fått sina namn, funderar fullt på namn på episod 2 och 4. Huvud karaktärerna har sina namn och även fått sina drag och personligheter, bostäder och familjer. B-karaktärerna och övriga karaktärer ska få sina. Händelserna genom hela serien ska flätas ihop, till ett band som håller hela vägen fram till slutet.

Det är en fantastisk stund i mitt författarskap att kunna jobba så här planerande långsiktigt samtidigt som det digitala förlaget i Stockholm jobbar på sitt håll med utgivningen av KATTSTRYPAREN Rum 419 i digitala utgåvorna e-bok och ljudbok. Ser verkligen fram emot det färdiga resultatet och att en dag kunna berätta vem inläsaren är!

Ljudbok på gång
STEFANDI-OMNIA.COM