Ett lugn finns närvarande…

Här och nu! Jag känner att landningen i min fjärde utgivning har gett mig rutin för att tidigt ligga i rätt fas. Att inte hamna i stress.

Det jag verkligen känner just idag lördag 5 juni 2021, när det nu är tre dagar kvar tills att SUICIDIUM släpps, är ett lugn. Allt är klart, allt sitter där det ska sitta, teamet har gjort det. Förlaget med Angelica i spetsen, inläsaren Fredde och så jag själv, vi har alla bara satt dit den. Genom personligt ansvar för det vi själva bär ansvaret över för att nå till toppen med ljudboken.

SUICIDIUM är första delen av avtalade fem delar i serien Längs vägen dör vänskapen. Om den slår väl in hos lyssnarna/läsarna så finns det möjlighet till ett par, tre delar till. Men nu först är det fem delar som gäller.

De fem delarnas titlar

Så bara för att allt känns så bra och att mina ”noter” för hela serien, för varje enskild titel är klara påbörjar jag nu arbetet med att skriva.

På del två, som har titeln THEMIS. Det färdiga manuset ska vara hos förlaget i början av april 2022, kan ses som en lång tid till deadline. Men om jag skulle välja att vänta på att starta upp mitt skrivande, kan denna tid riktigt snabbt minska. Den sitsen sätter jag mig absolut inte i. För om exakt ett år ska jag känna exakt den här känslan jag känner idag.

LUGNET INFÖR FESTEN!