Om du inte redan visste…

Hallå där,
jag heter Stefan Di-Omnia och är författare. Idag släpps min bok SUICIDIUM som är första delen i min spänningsromanserie Längs vägen dör vänskapen. Ges ut som e-bok och ljudbok med absolut den bästa, Fredde Granberg som inläsare.

Serien ges ut i fem delar och handlar om tre barndomsvänner och deras vägval i livet. En väg som leder genom centrala Nacka in mot huvudstadens verkliga ondska. Kampen för överlevnad i skapandet av deras egna Mose lag att leva efter, ett liv, är ett liv, för ett liv…

Jag skulle bli superglad om några av er skulle vilja fängslas och lyssna på första delen av min serie tillsammans med Fredde Granberg. En somrig juni spänning som jag och Fredde årligen återkommer med under perioden 2021–2025. Det här är på riktigt, verkligen på riktigt!

SUICIDIUM

Nioåriga Jonathan Skoglund sitter uppkrupen i sängen på sitt rum i den stora tegelvillan i Nacka och läser pappa Tonys handskrivna brev. Det har knappt gått en timme sedan han hittade pappans trumpinnar som låg som ett kors på källargolvet i pölen av urin.
Han stirrar på de svenska och engelska orden i brevet. Ord som han då inte vet kommer att förändra hans liv för alltid.

Suicidium är första delen av fem i serien Längs vägen dör vänskapen. En verklighetsbaserad spänningsserie om barndomsvännerna Jonathan, Carl-Magnus och Sergio.

Jag önskar dig en fin, spännande och fängslande sommar.

Ha det bäst!
/Stefan/

STEFANDI-OMNIA.COM