Det är nu det hela tar sin skrivna form…

Min series byggstenar började med grunden

För mig och mitt skrivande/berättande lägger jag stor vikt i att lägga grundstenen, med bottenplattan BARNDOMEN. Den tiden av livet som många gånger (för att inte säga alltid) skapar individen och dennes fortsatta liv. I första delen av serien får du möta de tre huvudkaraktärerna, Sergio, Carl-Magnus och Jonathan i den inledande delen är de i åldern 9-10 år. Du möter dem tillsammans med sina respektive familjer. I slutet av boken har de tre barnen blivit ungdomar i åldern 16-17 år.

DET ÄR SÅ HÄR LIVET BÖRJADE FÖR JONATHAN

#första delen SUICIDIUM

Och det är nu det hela fortsätter med del två… år 2022.

Storyn i del två fortsätter i stort sätt där första delen slutade, de tre vännerna närmare sig myndighetsdagen och vuxenlivet på riktigt. Och det är NU det verkligen börjar att hända saker för vännerna och deras vänskap. Och jag verkligen älskar att skriva om denna utveckling, deras personliga driv och mål med livet. Hur Carl-Magnus Mörner med hjälp av den gyllene brevkniven skapar sig en fördel, eller om det nu är en kraftfull hög risk och börda. Medans Jonathan befinner sig i New York ståendes utanför vapenaffären på Madison Avenue, stirrandes in genom skyltfönstret. Sergio har utlovats både det ena och det andra för att spela en argsint italienare åt Carl-Magnus för att hans affärsplan ska gå i lås.

Så det är verkligen nu den här resan tar fart med min serie i fem delar (kan bli fler) LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN. Vem är Baronen som hux flux kommer in i handlingen, i tiden när Jonathan befinner sig i New York och får ett sms… från någon som säger sig vara BARONEN.

Jag är oerhört stolt och glad över att åter kunna jobba tillsamman med redaktören Jenny, hon som var klippan i teamet runt min bok Kattstryparen, hon som nu är min närmaste medarbetare med mina manus och den fortsatta storyn. Så NU kör vi på, mot release år 2022! /Stefan