1996 – 2020

Se videon och följ karaktärernas personliga utveckling med åren

https://youtu.be/aL3CeuRYxi0

LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN

en spänningsromanserie  i fem delar som utspelar sig i tiden 1996 – 2020. De tre huvudkaraktärerna (vännerna) är då i tioårsåldern.

Serien är till stor del (94%) byggd på verkliga händelser, om de tre barndomsvännerna Carl-Magnus, Jonathans och Sergios  vänskap och liv. Handlingen utspelar sig till stora delar i Nacka där de tre vännerna växer upp, fast på helt olika platser och med helt olika möjligheter i livet.De tre växer sig starkare med tiden, och deras barndoms år följer hela tiden med dem som en skugga av ondo.

Samtliga fem delar har titlar på latinska, titlar som många gånger avspeglar storyn för varje del. Första delen har titeln SUICIDIUM, där möts du som läsare av karaktärerna som då är i tioårs ålder och lever tillsammans med sina respektive familjer. Uppväxten är den som skapar deras personligheter, och kan möjligen ge en förklaring till vilka de blir vartefter åren går. Men för många är det inte ett försvar! Särskilt för dem som blir drabbade av deras egna tolkning av Mose lag; ett liv, är ett liv, för ett liv…

Inläsare för hela serien är Fredde Granberg.

Mer info finns på STEFANDI-OMNIA.COM