REVANSCH ut av bara F_N!

Hela min tid i skolan under de nio år jag gick den, så bestod tiden av så många vidrigt lysande röda bockar… Bockar för alla stavfel jag skrev på grund av mitt handikapp som ORDBLIND. Det handikapp  som idag har namnet DYSLEXI. Många är de barn, då som nu som mobbas i skolan, på rasten av sina skolkamrater. Jag kände mig inte alls mobbad av dem! Tvärtom så kände jag mig utfryst, utpekad, påhoppad och utpekad av lärarna som helt värdelös! De röda bockarnas arme i att påpeka  alla mina fel i mitt handikapp… Året var 1971 då de vuxna lärarna gjorde mig till ett åtlöje.

Idag den  29 november 2021 ÄR det verkligen revanschens dag, 50 år har förflutit sedan min  fröken påpekade för mig och min mamma att jag ALDRIG  kunde bli någonting annat än hantverkare. Jag var då 7-år.
Sedan hösten år 2014 till idag 29 november 2021 har jag givit ut tre böcker och skriver för fullt på min fjärde bok som släpps år 2022.
Idag  med posten kom så brevet med BEKRÄFTELSEN om den STORA REVANSCHEN. Avsändare är: Sveriges Författarförbund.

BREVET är ett kvitto över mitt författarskap

Brevet som meddelar att styrelsen i författarförbundet beslutar efter att de läst mina böcker KATTSTRYPAREN Rum 419 och SUICIDIUM  invälja mig som fullvärdig medlem i SVERIGES FÖRFATTARFÖRBUND. Den på förhand utdömda sjuåriga Stefan är idag 50 år senare som 57- åring en författare på riktigt.

Idag är inte den röda färgen så skärande elak, idag har jag förlikat mig med att det min lärare då år 1971 trodde sig veta om framtiden var så fel, att alla mina röda bockar sitter mer i hennes okunskap än i mitt handikapp. Jag blev både hantverkare och FÖRFATTARE, så jag hoppas på att min personliga resa kan påvisa för andra dyslektiker att möjligheter finns till att välja sin egen väg.

Eller hur var det Moritz skrev; ”Det finns böcker, och det finns författare, och så finns  Stefan Di-Omnia…”

För mig kan det knappast kännas bättre än så här ❤👍😄  / Stefan

STEFANDI-OMNIA.COM